ERESC

L'Escola

En l’actualitat l’Escola de Restauració ofereix cursos de formació ocupacional de cuina i cambrer, cursos de formació contínua per a persones en actiu i també cursos de cuina per a persones aficionades. Des de la seva creació, l’Escola de Restauració ha format prop de 1300 alumnes en les especialitats principalment de cuina i cambrer, però també ha realitzat cursos de pastisseria i de cocteleria. El promig d’inserció d’alumnes, homes i dones, que participen dels cursos de formació ocupacional és del 75%.

Les instal·lacions de l’Escola de Restauració van obtenir el Certificat de Professionalitat en la especialitat cuina, restaurant, bar i sommelieria que va atorgar el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’ espai compta amb una cuina de 135 metres quadrats i un menjador de pràctiques de 100 metres quadrats i una cuina i menjador de servei, on l’alumnat realitza un aprenentatge el més pròxim a la realitat per poder garantir que s’han adquirit els objectius formatius.On som?


Ens trobaràs a la Avinguda Primavera, s/n de Santa Coloma de Gramenet

També pots contactar amb nosaltres al telèfon: 933929105 i a l'adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Podria interessar-te...