ERESC

Borsa de treball

La Borsa de treball de l’Escola de Restauració Santa Coloma és un servei directament vinculat amb l'Agència de col·locació de Grameimpuls i que té com a objectiu afavorir la inserció laboral de les persones participants en els nostres cursos i programes així com millorar la competitivitat de les empreses mitjançant una millor capacitació i adequació dels seus recursos humans.

Quins serveis oferim als/a les candidats/es?

La Borsa de treball de l’Escola de Restauració Santa Coloma és un servei on tot l’alumnat que s’ha format al centre pot consultar i/o rebre ofertes de feina.

www.grameimpuls.cat

Quins serveis oferim a les empreses?

La Borsa de treball amb assistència tècnica permet a les empreses tenir accés a un ampli ventall de professionals del sector de l’hostaleria mitjançant un servei personalitzat de reclutament de candidatures pels seus processos de selecció i/o de gestió de l’oferta a través de la derivació de precandidats.

S'ofereix l’oportunitat d’acollir alumnat en pràctiques i d’aquesta manera les empreses poden formar professionals a mida de les seves necessitat. Aquesta oportunitat es materialitza mitjançant un conveni de col·laboració on es concreten les condicions de les pràctiques, i el seguiment personalitzat per part d’un/a tutor/a de les pràctiques.

www.grameimpuls.cat

Contacte:

Equip d’Intermediació Laboral de Grameimpuls

Tel 93.466.15.65

Mail:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank"> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.