ERESC

Lluís Massanés Laorden

Dedicat a la cuina des de fa més de 25 anys ocupant diferents càrrecs  i en disciplines diverses del món de l'Hostaleria: Restaurant Talaia Mar,  ElBulliCatering serveis de restauració,  i més recentment, cap de cuina del restaurant Bravo24, situat a l’Hotel W a Barcelona.

Altres moments de la meva carrera  també els he dedicat a treballar per diferents col·lectius, dissenyant i elaborant cuina per nens, realitzant assessorament de restaurants, tallers de cuina particulars i seminaris.

Em formo com a docent a la Fundació Pere Tarrès i m’especialitzo en recursos informàtics per a la docència, posant en marxa un curs de monografies de cuina i gastronomia experimental en plataforma Moodle.

 

Actualment combino la docència amb diverses activitats laborals, amb assessorament de restaurants i formació continuada, i mirant d’acabar d’obtenir el títol de Grau Superior en Direcció de Cuina. Ara, tinc l'oportunitat i la satisfacció de poder transmetre els meus coneixements als alumnes,  a l’Escola Restauració, on em vaig formar, ja fa molt temps.

Podria interessar-te...