ERESC

Cuina't l'estiu 2017

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració, organitza per quart any consecutiu el Casal Cuina’t l’estiu, que enguany es realitzarà a l’edifici Canigó del recinte Torribera. El casal de cuina se celebrarà del 26 de juny al 21 de juliol en horari de 9 a 15 hores i està adreçat a infants i joves d’entre 8 i 15 anys. Cuina’t l’estiu serà la primera activitat que es realitzi a les noves instal·lacions de l’Escola de Restauració, que estarà en ple rendiment al setembre, coincidint amb l’inici de curs.

El període d’inscripcions s’obrirà el proper 22 de maig i s’allargarà fins al 2 de juny. Les sol·licituds es podran formalitzar a les oficines centrals de Grameimpuls a Can Xiquet (carrer Rafael Casanova, 40) de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 15 a 17h, divendres de 9 a 14h fins el 31 de maig i de 9 a 14h l'1 i 2 de juny. La reserva de places es farà per ordre d’inscripció. Les famílies nombroses i monoparentals, així com les que inscriguin un segon germà tindran un descompte del 5% sobre el preu inicial, que és de 200€ per la modalitat quinzenal i de 400€ per la mensual. El casal també inclou el dinar.

Tallers de cuina i de lleure

Cuina’t l’estiu es va iniciar el 2014 i des d’aleshores ha tingut una gran acollida. El casal barreja tallers de cuina amb activitats d’oci i lleure. Les sessions culinàries, adaptades als infants i joves, van a càrrec dels professors de l’Escola de Restauració. Al llarg del tallers, els participants aprendran a elaborar plats amb diferents tipus d’aliments, a posar en pràctica tècniques bàsiques de cuina, així com a elaborar receptes internacionals. Activitats de lleure, com ara sortides a la piscina, tallers de música, manualitats o visites a la Vinya d’en Sabater són altres de les propostes.

IMPORTANT:

ES CONFIRMARÀ LA PLAÇA una vegada realitzat el pagament i lliurada la documentació en el termini de tres dies des de la data de pagament, al carrer Rafael Casanova, 40 de Santa Coloma de Gramenet en horari: de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 15 a 17h, divendres de 9 a 14h fins el 31 de maig i de 9 a 14h l'1 i 2 de juny.

Full d'inscripció

Descarrega't el full d'inscripció.

INSCRIPCIÓ

Full de pagament

Descarrega't el full de pagament.

Confirmeu que hi han places disponibles abans de fer el pagament.

FULL DE PAGAMENT

Full d'autorització

Descarrega't el full d'autorització.

AUTORITZACIÓ

HORARIS

Descarrega't la programació del casal: horaris, dates, activitats...

TRÍPTIC D'ACTIVITATS

CALENDARI D'ACTIVITATS A LA CUINA

HORARI

 • S'ofereix un únic horari de 9.00 a 15.00 hores. Dins de l’horari està inclòs el dinar.

SERVEI DE MENJADOR

 • L’horari de menjador serà de 14:00 a 14:45 hores.
 • En els menús s’inclouran les elaboracions realitzades en els tallers de cuina.

FUNCIONAMENT DEL CASAL

L’objectiu principal del casal, és aconseguir que els infants i joves es diverteixin al període de vacances, al mateix temps que coneixen nous amics i amigues, realitzen activitats físiques i s’inicien en el món de la cuina i la gastronomia.

Durant la setmana els participants amb els monitors realitzaran manualitats i elaboracions culinàries. Les manualitats se les enduran a casa i les elaboracions culinàries les degustaran al moment o durant el dinar.

Si algun infant o jove ha de prendre cap tipus de medicació, cal que el pare, la mare o el tutor faci una autorització al monitor responsable, en cas contrari, no s’administrarà cap medicament als nens.

Si qualsevol infant o jove ha de marxar abans de l’hora o ha de ser recollit per algú que no sigui el pare, la mare o el tutor, cal que informi per escrit al director/a del casal i porti una fotocòpia del DNI de la persona que el recollirà.

ÚS DE LA LLENGUA

En el desenvolupament del casal s’utilitzaran les dues llengües oficials a Catalunya: el castellà i el català.

Tot i que majoritàriament farem servir el català, hi haurà activitats que es podrien realitzar en castellà. Totes les comunicacions, es realitzaran en català, sempre que la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament de Sta. Coloma de Gramenet no ens comuniqui el contrari.

CAL PORTAR

Pels dies de piscina:

 • Banyador
 • Xancletes
 • Crema protectora
 • Ulleres de sol
 • Tovallola
 • Roba neta

Per l’últim dia de casal haurien de portar:

 • Muda per canviar-se
 • Disfressa
 • Maquillatge
 • Materials realitzats al taller
 • Farem un esmorzar col·lectiu, qui vulgui que porti alguna cosa de menjar o beure per compartir

PREUS

 • S’estableix un preu de 400€ pel mes complet i 200€ per la quinzena.
 • Els germans inscrits tindran un 5% de descompte del preu total/germà.

Podria interessar-te...