ERESC

Ja és primavera! [FINALITZAT]

Sessions

30 D’ABRIL: TEMPS DE TÒFONA: Sessió per conèixer la tòfona, manipulació, conservació i aplicació a la cuina.

7 DE MAIG: ¡QUE VIVA MÉJICO! : Sessió dedicada a la cuina mexicana, últimament molt present al panorama gastronòmic mundial. Farem una cochinita pibil amb les seves tortites

14 DE MAIG: AU PIED DE COCHON: Sessió on combinarem i donarem diferents possibilitats a aquests products tan preuats per uns i no tant per altres.

21 DE MAIG: PEIXOS OBLIDATS: Sessió per conèixer peixos de costa. Per les seves característiques i difícil manipulació no han estat peixos molt populars a les cuines de les llars.

28 DE MAIG: FOIE A LA SAL: En aquesta sessió recordem un dels plats de la cuina d’autor, més senzills i més bons del cuiner Santi Santamaría.

4 DE JUNY: L’ESTIU MÉS A PROP: Sessió on preparem coques amb base de pasta de full: Llardons caramel·litzats, crema de llimona, etc…

El curs consta de 6 sessions que es realitzaran a l'Escola de Restauració Santa Coloma els dijous de 17.30h a 19.30h.

En les sessions es degustaran els plats elaborats amb el maridatge més adient.

El preu és de 120 €.

[Inscripció]