ERESC

Passió per la cuina: Curs de tardor i festes 2015 [FINALITZAT]

 

Després de les vacances tornem amb un nou curs de cuina de temporada dintre de l'espai "Passió per la cuina" de l'ERESC per a persones aficionades. Aquesta vegada us proposem un curs de 8 sessions que us deleitarà amb tots els sabors de la tardor i acabarem el curs amb un especial de cuina de Nadal.

Te'l perdràs?

Sessions

1 d'octubre: Petxines de pelegrí: cuinem amb vieires.

  • Sessió dedicada a la cuina aquest fantàstic mol·lusc

8 d'octubre: Farses i farcits

  • Sessió dedicada a l'elaboració de farcits que podem utilitzar per fer infinitats de plats i aperitius. Elaboració d'un menú degustació

15 d'octubre: Plats de peix que volien ser plats de carn

  • Sessió on cuinarem peixos amb elaboracions pròpies de les carns. Plats com el strogonoff de mussola, les mandonguilles de lluç a la cassola o el fricandó de rap amb moixernons

22 d'octubre: Eggs: l'ou com a producte principal

  • Sessió on treballarem el producte més utilitzat al mon de la cuina. Elaborarem un menú amb l'ou com a producte principal

5 de novembre: Especial cuina Tots Sants

  • En aquesta sessió recordem, recuperem i elaborem plats propis de la cuina d'aquesta festivitat

12 de novembre: Txangurro :

  • Al País Basc es com anomenem a la carn de la cabra i el bou de mar. En aquesta sessió aprendrem a manipular-ho i elaborar plats amb ell.

19 de novembre: Sud de França: Le cassoulet

  • Sessió dedicada a l'elaboració d'uns dels plats més representatius de la cuina occitana. Le cassoulet .

26 de novembre: Especial cuina de Nadal

  • Sessió clàssica de passió per la cuina on volem ajudar a planificar els menús de les festes Nadalenques.

 

El curs consta de 8 sessions que es realitzaran a l'Escola de Restauració Santa Coloma els dijous de 17.30h a 19.30h.

En les sessions es degustaran els plats elaborats amb el maridatge més adient.

El preu és de 160 €.

[Inscripció]