ERESC

CURS DE CUINA D'HIVERN 2018

 

Vols aprendre a cuinar productes de temporada? Apunta’t al curs de Passió per la cuina d’hivern, adreçat a persones aficionades a la cuina!

 

Sessió 1: CARXOFA 

En aquesta sessió coneixerem la verdura reina de l’hivern, un producte de proximitat amb una àmplia versatilitat.

 

Sessió 2: CRESTA XINESA DE POLLASTRE I GAMBES 

Ens apropem a la cuina asiàtica de la mà de les crestes més populars de la mil·lenària Xina. En aquesta ocasió substituirem la carn de porc per pollastre, elaborant una versió molt original.

 

Sessió 3: TIRAMISÚ 

Descobrirem els secrets d’elaboració del suau i cremós tiramisú, les postres italianes més conegudes internacionalment. 

 

Sessió 4: ROAST BEEF 

En aquesta sessió ens endinsem en un plat clàssic de boví i un dels rostits més preuats de la cuina anglosaxona.

 

Sessió 5: POULET PORK 

Des de Carolina del Nord ens arriba aquest fantàstic entrepà de porc cuinat a la graella lentament que avança per globalitzar-se com l’hamburguesa. Aprendrem a fer la massa de mollete, un pa blanc i suau essencial per a l’èxit de la recepta.

 

Sessió 6: PA DE FETGE 

Tornem a la tradició de les comarques de muntanya amb l’elaboració d’una terrina de carn, típica de la Cerdanya, preparació energètica i saborosa per degustar a l’hivern. 

 

Sessió 7: BROWNIE 

Treballarem una elaboració de la gastronomia made in USA fruit d’una genial equivocació.  

 

Sessió 8: TÀRTARS 

Els tàrtars són elaboracions amb ingredients crus finament picats i condimentats amb harmonia per aconseguir una delicada preparació. En aquesta sessió els treballarem amb ingredients vegetals i curats, una original opció per elaborar entrants i aperitius.

 

PREUS, HORARI I LLOC

 8 sessions (160€). Els dilluns o els dijous (de 17.30 a 19.30 h.):

  • DILLUNS: Del 22 de gener al 12 de març 
  • DIJOUS: Del 25 de gener al 15 de març 

 

Escola Restauració Santa Coloma 

Edifici Canigó, recinte Torribera

 

 

 

 

Podria interessar-te...