ERESC

CURS DE CUINA DE PRIMAVERA 2018

 

Nou curs de Passió per Cuina de Primavera adreçat a persones aficionades als fogons.

 

 

 

Dates i programa

 

Sessió 1: COULANT

En aquesta sessió coneixerem els secrets de l’elaboració del coulant, perla de l’alta rebosteria. Idearem complements que el facin encara més atractiu. 

Sessió 2: SALSES PER A  PASTA

A Itàlia, cada pasta té la seva salsa associada. En aquesta sessió treballarem dues salses clàssiques: putanesca i carbonara amb sabors i textura diferents. 

Sessió 3: ESCABETXOS

Ens enfonsarem en una elaboració per conservar els aliments. Treballarem el mètode més tradicional i evolucionarem a receptes més actuals i innovadores.

Sessió 4: AMANIDES I COLORS

Amb l’arribada del bon temps, retrobem les amanides. Analitzarem la capacitat cromàtica que tenen les varietats d’enciam actuals i els combinarem amb brots, germinats, fruites, olis aromatitzats, herbes fresques...

Sessió 5: CARPACCIOS

Treballarem aquest plat d’origen venecià dels 90. En aquesta sessió farem un carpaccio de gambes i un altre de bolets.  

Sessió 6: GELATS I SORBETS CASOLANS

Ens endinsarem en l’elaboració d’un sorbet de llimona i un gelat de xocolata i menta. 

Sessió 7: PATÉS VEGETALS

Els patés fets amb verdures, llegums o llavors estan de moda. Trobarem una alternativa saludable per incorporar en els nostres aperitius i entrepans.  

Sessió 8: AMANIDA DE FRUITES EN TEXTURES

En aquesta ocasió treballarem les fruites estiuenques transformant-les a través de diferents tècniques d’avantguarda.

 

PREUS, HORARI I LLOC

 8 sessions (160€). Els dijous (de 17.30 a 19.30 h.):

  • DIJOUS: Del 12 d'abril al 31 de maig

 

 

Escola Restauració Santa Coloma 

Edifici Canigó, recinte Torribera

 

 

 

 

Podria interessar-te...