ERESC

Passió per la cuina de tardor 2018

Curs de cuina de tardor a l'Escola de Restauració Santa Coloma.

Aprén a cuinar receptes saludables i amb productes de temporada!

 

 

DIJOUS 4 D’OCTUBRE - Canelons freds

En aquest taller, fugirem dels canelons clàssics i ens endinsarem en el món dels canelons freds. Veurem com es preparen uns canelons de carbassó amb bacallà i uns de mango amb formatge.  

 

DIJOUS 11 D’OCTUBRE – Terrina de foie, poma i formatge de cabra

El foie i les seves múltiples elaboracions. Aprendrem la tècnica per a fer un bon micuit i un cop fet, veurem les possibilitats que ens ofereix per a fer terrines.   

 

DIJOUS 18 D’OCTUBRE – Rissotto de bolets

Un clàssic de la cuina italiana. Veurem quins tipus d’arrossos són els ideals per elaborar aquest plat. Aprofitarem la temporada de bolets per saber les tècniques per a obtenir aquest cremós arròs. 

  

DIJOUS 25 D’OCTUBRE – Postres de restaurant : Agramunt al plat.

Farem una versió del clàssic torró d’Agramunt per cuinar unes postres diferents. Jugarem amb vàries preparacions per obtenir una versió interessant tant a la vista com al paladar.  

 

DIJOUS 8 NOVEMBRE – Civet de senglar amb castanyes: Un clàssic de la cuina de caça.

Aprofitarem l’època de caça per aprendre a cuinar aquest curós i laboriós estofat.

 

DIJOUS 15 NOVEMBRE – Cuina de Flandes “Mosselen” : musclos amb salses.

La part flamenca de Bèlgica ens ofereix varietat de possibilitats per cuinar el seu producte estrella: els musclos. Veurem vàries salses i vinagretes per a acompanyar-los. 

 

DIJOUS 22 NOVEMBRE – Canapès de Nadal.

Veurem com podem fer lluir la nostra taula de cara a Nadal amb una varietat de canapès tant freds com calents per a menjar en família.

 

 

DIJOUS 29 NOVEMBRE – Torró de xocolata i praliné.

Veurem les tècniques bàsiques per a treballar la xocolata i el praliné i obrir un ventall de preparacions de torrons diferents, al gust i a la imaginació de cadascú.

 

 

PREUS, HORARI I LLOC

4, 11, 18 i 25 d'octubrre i 8, 15, 22 i 29 de novembre de 17.30 a 19.30 hores a l'Escola de Restauració de Santa Coloma (Av. Primavera, s/n). 8 sessions: 160€ 

FULL D'INSCRIPCIÓ

Descarrega't el full d'inscripció.

INSCRIPCIÓ

Podria interessar-te...