ERESC

Passió per la cuina d'hivern 2019

L'Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) programa un nou curs de cuina d'hivern per a persones aficionades als fogons.

 

 

Sessions

  • [07/02] Cuinem un mar i muntanya. Mandonguilles amb sípia, un clàssic del receptari català amb un toc diferent.
  • [14/02] Cuina de temporada: el caviar verd. Pèsols amb botifarra del perol, en aquesta sessió aprendrem a aprofitar des del pèsol fins la tavella.
  • [21/02] Calçots. Aquesta sessió aprenem diferents maneres de preparar la ceba més famosa. Des d'una tempura, fins a uns calçots farcits.
  • [28/02] Torradetes de Santa Teresa. En aquesta sessió veurem com prepara un plat típic donant-li un toc de crema i alguna sorpresa més.
  • [07/03] Ramen. Aprendrem a cuinar sopa japonesa.
  • [14/03] Escabetx de verat. Veurem diverses maneres de preparar aquest magnífic peix. 
  • [21/03] Postres de restaurant. Escuma de xocolata blanca amb taronja.
  • [28/03] Un arròs torrat. Arròs a la llauna amb lletons i calamars.

 

Preus, horari i lloc

Dijous, del 7 de febrer al 28 de març de 17.30 a 19.30h a l’Escola Restauració Santa Coloma. 8 sessions: 160€ 

 

Full d'inscripció

Descarrega't el full d'inscripció.

INSCRIPCIÓ

Podria interessar-te...