ERESC

Gestió de processos de servei en restauració (Maître) [Finalitzat]

Continguts

  • Disseny de processos de servei en restauració
  • Supervisió i desenvolupament de processos de servei en restauració
  • Gestió de departament de servei d’aliments i begudes
  • Begudes
  • Servei de vins
  • Normes de protocol en restauració Seguretat, higiene i protecció ambiental en hoteleria
  • Anglès professional per a serveis de restauració
  • Mòdul de pràctiques professionals no laborals de gestió de processos de servei en restauració

Perfil d'entrada

  • Ser inscrit a l’OT del SOC com a demandant d’ocupació.
  • En quant al nivell acadèmic, és necessari acreditar qualsevol de les següents titulacions o certificats:
  1. Estar en possessió del títol de Batxiller
  2. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat de nivell 3
  3. Estar en possessió d'un certificat de professionalitat de nivell 2 de la família professional d’Hoteleria i Turisme
  • Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau superior, o haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives
  • Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys
  • En cas de no poder acreditar el nivell acadèmic especificat, serà imprescindible superar una prova de nivell que avali tenir els coneixements formatius o professionals suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació.
  • Valorable experiència laboral en el sector Motivació per a la formació i l’ocupació.
  • Imprescindible tenir total disponibilitat per treballar un cop finalitzada la formació.

Informació i inscripcions

GRAMEIMPULS,SA

Carrer de Rafael Casanova, 40 Santa Coloma de Gramenet

Horari d’atenció: dilluns a dijous de: 8:30 a 14 h. / 15 h. a 17 h. | Divendres de: 9 h. a 14 h. Tel. 93 466 15 65