ERESC

Sommelieria [FINALITZAT]

Adreçat a: a treballadors/es majors de 16 anys en situació de desocupació

Durada: 740 hores

Data d'inici prevista: Desembre 2015

Horari: DLL-DV de 9-12.45h i 13.15-15.15h

Certificat de professionalitat nivell 3

Continguts

  • Degustació de vins i altres begudes analcohòliques i alcohòliques diferents de vins (270 h.)

  • Disseny de cartes de vins i altres begudes analcohòliques i alcohòliques diferents de vins (190 h.)

  • Anàlisi sensorial de productes selectes propis de sommelieria i disseny de les ofertes (60 h.)

  • Gestió de cellers en restauració (60 h.)

  • Servei especialitat de vins (80 h.)

  • (Transversal) Seguretat, higiene i protecció ambiental en hoteleria (60 h.)

  • (Transversal) Llengua estrangera professional per a serveis de restauració (90 h.)

  • Formació complementària (10 h.)

  • Mòdul de pràctiques professionals no laborals de sommelieria (80 h.)

[més informació]