ERESC

Tècniques de cuina II [FINALITZAT]

 

 

[Full d'inscripció]

PROGRAMA DEL CURS

  • Wok
  • Dimsum
  • Les patates braves, salses, varietats i productes de 3ª i 5ª gamma
  • Els fregits del mar, els arrebossats i tècniques de cocció.
  • Els fregits de sempre, reinventar els clàssics.
  • Montaditos freds i calents, preelaboració i decoració.
  • Postres
  • Conèixer el formatge i cata I
  • Conèixer el formatge i cata II
  • Salses noves i clàssiques per la pasta
  • Temps i cuina de llegums
  • Cuina del bacallà, bunyols, brandada, confitat
  • Melmelades i chutneys
  • Cuina al buit I
  • Cuina al buit II
  • Descobrim el vi
  • Ous
  • Cocteleria
  • Postres de 4a i 5a gamma
  • Textures i esferificacions

Preus i horaris

  • Dimecres de 17h30' a 19h30'. Des del 5 de Novembre  fins al 20 de Maig.
  • PERSONAL ASSALARIAT: 250€*- 50€ a l’inici del curs i 200€ a Gener de 2015
  • PROFESSIONALS AUTÒNOMS: 150€ (subvencionat parcialment).
*En aquest cas, Grameimpuls pot gestionar la bonificació de la formació mitjançant la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo a les empreses que ho sol·licitin, sempre i quan l'empresa compti amb un crèdit suficient.