ERESC

Curs de “pintxos” i aperitius [FINALITZAT]

Nou curs de cuina adreçat a professionals de la restauració a l'ERESC. Les classes es faran els dies 21,28 d'abril i 5,12 de maig de 2015 (de 17.30 a 19.30) a l'Escola Restauració Santa Coloma. El preu és de 30€ per a professionals autònoms i 50€ per personal assalariat.

Més informació a l'Escola de Restauració de Santa Coloma (9.00 a 14.00h) al tel. 93 392 91 05

[Full inscripció]

DESTINATARIS

Professionals de la restauració: cuiners/es i ajudants de cuina

CONTINGUTS

21 d'abril: Destapa la tapa. En aquesta sessió recuperem part de les receptes tradicionals del temps fred i les adaptem al concepte de tapa o platillo. Cassoleta de mandonguilles amb bolets, el clàssic fricandó, la tripa o el capipota.

28 d'abril: Burgers. Ensenyem les possibilitats d’una de les tapes que més popularitat ha agafat en els últims temps. Utilitzarem diferents tipus de pa, així com diferents tipus de carn per confeccionar-les que donen molt de joc: Una butiburger amb botifarra esparracada i ceba caramelitzada o la adaptació als clàssics “pintxos” de carn pinchburger hamburguesa feta amb carn picada i marinada.

5 de maig: L'aperitiu i el vermut. La recuperació d’aquest ritual, tan nostre com a valor afegit a l’oferta gastronómica és el principal objectiu d’aquesta sessió. Suggerim un menú vermut per algun dia i hora del cap de setmana: les olives farcides, les anxoves, les ametlles torrades, els musclos, etc...

12 de maig: Ous. La infinitat de possibilitats i combinacions que ens dóna un dels productes estrella de la cuina ens ajuden a dinamitzar part de la carta de platillos i tapes: Ferrats amb ....., Remenats de ..... i truites de i amb....

Podria interessar-te...