ERESC

Tècniques de cuina III [FINALITZAT]

Aquest octubre l'ERESC torna amb la tercera edició del curs "Tècniques de cuina". Aquest clàssic està adreçat a professionals de la restauració. Inscripcions obertes.


[Full d'inscripció]

PROGRAMA DEL CURS

  • 20 d’octubre de 2015: Bolets de temporada. Manipulació, conservació i elaboracions més adients.
  • 27 de d’octubre 2015: El foie. Aprendre a manipular fetge d'ànec fresc. Mi cuit, a la sal, etc..
  • 3 de novembre de 2015: Postres de restaurant. La crema serà l'elaboració que ajudarà a confeccionar diferents postres.
  • 10 de novembre de 2015: Cuinar amb vieires. Elaboracions i presentacions.
  • 17 de novembre de 2015: Costos i escandalls.
  • 24 de novembre de 2015: Escumosos nadalencs.
  • 19 de gener de 2016: Pasta choux. Elaboració clàssica de pastisseria per fer elaboracions dolces i salades:
  • bunyols, eclairs, gougeres, etc..
  • 26 de gener de 2016: Escabetx de peix amb cítrics. Utilització del àcids dels cítrics per fer escabetx i ceviches.
  • 2 de febrer 2016: Texturitzants. Manipulació i aplicació tant a la cuina dolça com la salada
  • 9 de febrer de 2016: Cuina atlàntica. Actualització de les receptes amb pop com a ingredient principal
  • 16 de febrer de 2016: Cremes pel fred. Possibles elaboracions, suggeriments de combinació i presentacions.
  • 23 de febrer 2016:Detectar els al·lèrgens. Identificar les al·lèrgies alimentàries segons la normativa vigent
  • 1 de març de 2016:Detectar els al·lèrgens II. Conèixer la contaminació creuada i adaptar plats de la carta per a clients al·lèrgics.
  • 8 de març 2016:Herbes aromàtiques i espècies. Manipulació, conservació i utilització.
  • 15 de març de 2016: Peixos d'escata: conèixer el peixos d'escata de les nostres aigües:
  • escórpora, gallineta, etc. Coccions i elaboracions
  • 5 d’abril de 2016: Vins de primavera.
  • 12 d’abril 2016: Cuina vegetariana: veguie burgers
  • 19 d’abril de 2016: Conèixer ’altres’ peces de carn.
  • 26 d’abril 2016: Entrants freds: cuinem amb fruites i verdures.
  • 3 de maig de 2016: Postres frescos per l'estiu.

PREUS I HORARIS

  • Dimecres de 17h30' a 19h30'. Des del 20 d'octubre de 2015 fins el 3 de maig de 2016
  • PERSONAL ASSALARIAT: 250€*
  • PROFESSIONALS AUTÒNOMS: 150€ (subvencionat parcialment).
*En aquest cas, Grameimpuls pot gestionar la bonificació de la formació mitjançant la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo a les empreses que ho sol·licitin, sempre i quan l'empresa compti amb un crèdit suficient.