ERESC

Cuina per a professionals 2017-2018

Nova edició del curs per a professionals de la restauració. Inscripcions obertes.

 

[Full d'inscripció]

PROGRAMA DEL CURS

FORMACIÓ CONTÍNUA

Un dels principals objectius del curs és proporcionar a les persones assistents un reciclatge, però amb un enfoc més professional. La formació ajudarà a millorar i completar el seu perfil professional.

CONTINGUTS 

El programa del curs està dissenyat amb continguts específics relacionats amb la manipulació i conservació de productes, aplicació de tècnica culinària, bases de pastisseria i cultura gastronòmica en general. Estan programades 20 sessions, que són les següents:

  • Cultura del cafè
  • El cafè a la cuina
  • Caves de paratge
  • L’art del servei del vi
  • Bases i tècniques de pastisseria
  • Bases i tècniques de pastisseria II
  • Cuina casolana: la cuina de l’avia
  • Cuina casolana: postres clàssics
  • Cuina i sostenibilitat: cuinar amb brassiques”
  • Skrei: el bacallà de l’Àrtic
  • Marinats, Gravadlax
  • Cuina internacional: baos, un mos en tendència
  • Cuina internacional, ramen
  • Aperitius i canapès
  • Terrines fredes i calentes
  • Patés vegetals
  • Olis aromàtics
  • Carpaccios
  • Tècnica culinària: escabetxos
  • Amanides i colors 

 

PREUS I HORARIS

  • Dimarts de 17.30 a 19.30h. Des del 7 de novembre de 2017 fins al 15 de maig de 2018
  • PERSONAL ASSALARIAT:250€*
  • PROFESSIONALS AUTÒNOMS: 150€ (subvencionat parcialment).

*Hi ha possibilitat de bonificar la formació. Consulteu-nos.

 

MONOGRÀFICS

L'ERESC ha programat  per aquest curs 3 monogràfics per producte. Són els següents: 

TAPES | 15, 22 i 29 de novembre

El monogràfic de Tapes té com a finalitat donar i proporcionar formació, continguts i suport en referència al món de les tapes. Montaditos, sandvitxos, entrepants, platets, fregits, amanides, etc... en seran alguns dels exemples que es veuran a les sessions.

 

FUMATS | 14, 21 i 28 de febrer 

Màster class impartida per experts de l'empresa de gastronomia Benfumat. Empresa amb més de 30 anys d'experiència amb l'elaboració i innovació de fumats amb peix i marisc de qualitat al sector de l'hostaleria i restauració. 

 

FORMATGES | 4, 11 I 18 d'abril 

Els alumnes tindran l'oportunitat de conèixer els processos d'elaboració de diferents tipus de formatges, així com les seves característiques, particularitats, textures, etc.

 

PREUS I HORARIS

  • Dimecres de 17.30 a 19.30 hores
  • 50€ per monogràfic