Nova edició del curs per a professionals de la restauració. Inscripcions obertes.
PROGRAMA DEL CURS
FORMACIÓ CONTÍNUA
Un dels principals objectius del curs és proporcionar a les persones assistents un reciclatge, però amb un enfoc més professional. La formació ajudarà a millorar i completar el seu perfil professional.
CONTINGUTS
El programa del curs està dissenyat amb continguts específics relacionats amb la manipulació i conservació de productes, aplicació de tècnica culinària, bases de pastisseria i cultura gastronòmica en general. Estan programades 20 sessions, que són les següents:
- Plats amb bolets
- La caça: cérvol
- Tècniques de cuina al buit I
- Tècniques de cuina al buit II
- Amanides de cereals
- Canelons calents d'àned
- Canelons freds: mango i formatge fresc, carbassó i brandada
- Arrebossats d'avanguarda: peixet fregit de roca, bunyols de bacallà Adrià i lluç fregit Dani García
- Arrebossats i fregits: pasta orly i andalusa
- Marinats: guatlla al vermut, sardines amb llimona i pollastre ají
- Papillotes: xampinyons, mongeta i parma. Maduixes, pebre rosa
- Coulis i salses per a postres
- Gelatines fredes i calentes
- Els secrets de l'art del tast
- Coques salades
- Adaptació de l'oferta gastronòmica per clients amb al·lèrgies alimentàries
- Adaptació de l'oferta gastronòmica per clients amb al·lèrgies alimentàries II
- Gestió de restaurant
- Adaptació del còctel de gambes
- Postres de restaurant
PREUS I HORARIS
- Dimarts de 17.30 a 19.30h. Des del 6 de novembre de 2018 fins al 14 de maig de 2019
- PERSONAL ASSALARIAT: 250€*
- PROFESSIONALS AUTÒNOMS: 150€ (subvencionat parcialment).
*Hi ha possibilitat de bonificar la formació. Consulteu-nos.
MONOGRÀFICS
-
TAPES: 21 i 28 de novembre i 12 de desembre
-
POSTRES DE RESTAURANT I TAPES DOLCES: 27 de maç i 3 i 10 d'abril
-
ARROSSOS: 8, 15 i 22 de maig
Dimecres, de 17.30 a 19.30. 60€ per monogràfic