ERESC

Cuina per a professionals 2018-2019

Nova edició del curs per a professionals de la restauració. Inscripcions obertes.

 

[Full d'inscripció]

 

PROGRAMA DEL CURS

FORMACIÓ CONTÍNUA

Un dels principals objectius del curs és proporcionar a les persones assistents un reciclatge, però amb un enfoc més professional. La formació ajudarà a millorar i completar el seu perfil professional.

CONTINGUTS 

El programa del curs està dissenyat amb continguts específics relacionats amb la manipulació i conservació de productes, aplicació de tècnica culinària, bases de pastisseria i cultura gastronòmica en general. Estan programades 20 sessions, que són les següents:

  •  Plats amb bolets
  • La caça: cérvol
  • Tècniques de cuina al buit I
  • Tècniques de cuina al buit II
  • Amanides de cereals
  • Canelons calents d'àned
  • Canelons freds: mango i formatge fresc, carbassó i brandada
  • Arrebossats d'avanguarda: peixet fregit de roca, bunyols de bacallà Adrià i lluç fregit Dani García
  • Arrebossats i fregits: pasta orly i andalusa
  • Marinats: guatlla al vermut, sardines amb llimona i pollastre ají
  • Papillotes: xampinyons, mongeta i parma. Maduixes, pebre rosa
  • Coulis i salses per a postres
  • Gelatines fredes i calentes
  • Els secrets de l'art del tast
  • Coques salades
  • Adaptació de l'oferta gastronòmica per clients amb al·lèrgies alimentàries
  • Adaptació de l'oferta gastronòmica per clients amb al·lèrgies alimentàries II
  • Gestió de restaurant
  • Adaptació del còctel de gambes
  • Postres de restaurant

 

PREUS I HORARIS

  • Dimarts de 17.30 a 19.30h. Des del 6 de novembre de 2018 fins al 14 de maig de 2019
  • PERSONAL ASSALARIAT: 250€*
  • PROFESSIONALS AUTÒNOMS: 150€ (subvencionat parcialment).

*Hi ha possibilitat de bonificar la formació. Consulteu-nos.

 

MONOGRÀFICS

  • TAPES: 21 i 28 de novembre i 12 de desembre

  • POSTRES DE RESTAURANT I TAPES DOLCES: 13, 20 i 27 febrer

  • ARROSSOS: 8, 15 i 22 de maig

 

 Dimecres, de 17.30 a 19.30. 60€ per monogràfic