ERESC

Taller de tasts de vi

L'Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posa en marxa un taller de tasts de vi per a persona aficionades i per a professionals de la restauració 

 [Full d'inscripció]

 

PROGRAMA DEL CURS

Sessió 1 EL VI (I)

Història del vi.

Elaboració del vi.

Introducció al tast.

 

Sessió 2 EL VI (II)

Geografia del vi i varietats de raïm.

Servei i conservació del vi.

Introducció al tast.

 

Sessió 3 EL PAISATGE DEL VI BLANC

Descripció i principals diferències d’Alella, Rueda i Rias Baixas.

Tast.

 

Sessió 4 EL PAISATGE DEL VI NEGRE

Descripció i principals diferències de Priorat, Rioja i Ribera del Duero.

Tast.

 

Sessió 5 EL PAISATGE DEL VI ROSAT

Descripció i principals diferències de Penedès, Navarra i Rosselló.

Tast.

 

Sessió 6 EL PAISATGE DEL VI ESCUMÓS

Descripció i diferències del cava (Gran Reserva, Reserva, Jove, Brut Nature, Extra Brut, Dolç, etc.).

Tast.

 

Sessió 7 CATALUNYA DINS LA COPA

Les DO de Catalunya: Alella, Conca de Barberà, Empordà, Penedès, Priorat, Terra Alta, etc.

Tast.

 

Sessió 8 EL VINS DE RENOM

Vins especials: Jerez, ranci, Tokaji, Sauternes, Cotnari, Porto, Madeira, dolç.

Tast.

 

Sessió 9 ALTRES BEGUDES DEL MÓN

Altres begudes d’arreu del món. Què són i com es fan?

Sake, cervesa, whiski, brandi, pisco, tequila, rom.

 

Sessió 10 FISIOLOGIA DEL GUST

La importància dels sabors i gustos.

El món del maridatge.

Tast.

 

PREUS I HORARIS

  • Dimecres, de 17.30 a 19.30h. Des del 16 de gener al 20 de març de 2019
  • Preu: 180€*