ERESC

Curs de cuina japonesa

 

CURS DE CUINA JAPONESA

Gastrocultura mediterránea i TSUJI Culinary Institute d’Osaka

 

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) acull un curs de cuina japonesa, que impartirà professors del TSUJI Culinary Institute d’Osaka. El curs està organitzat per Gastronomia Mediterránea i el TSUJI Culinary Institut d'Osaka.

 

PROGRAMA

-          Brou de cuina japonesa: Ichiban Dashi

-          Brou clar: Chakin Tamago

-          Arròs blanc. Com es neteja, cocció amb Donabe

-          Kouya dofu (Tofu deshidratat i congelat)

-          Salmó Chazuke (arròs caldós de salmó)

-          Tempura i Kakiage

-          Fideus Udon

-          Nigiri sushi

-          Maki sushi

-          Hassun

 

 

DIES

13, 14, 15 i 16 de maig de 2019

 

HORARI

8.30 -10h.: Mise en place + pausa

10 - 12.30h.: Dinar

13-16.30h.: Curs (pràctica i desgustació)

16.30-17h.: Neteja

 

PREU SENSE IVA

850€

 

INCLOU

Dossier amb receptes, dinar i degustació de plats | Diploma de la Universitat

 

LLOC

Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC). Recinte de Torribera

 

Més informació i inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i 934 239 580 (de 9 a 13.30h)

 

 

Podria interessar-te...