ERESC

Formació per a professionals

Tapes i montaditos [FINALITZAT]

Nou curs de cuina adreçat a professionals de la restauració. Aquesta vegada Grameimpuls vol oferir recursos als restauradors de la ciutat per actualitzar les seves ofertes de tapes i montaditos.

Continua llegint

Tècniques de cuina I [FINALITZAT]

Grameimpuls obre la inscripció per al curs de "Tècniques de cuina I", adreçat a professionals de la restauració. Tots els dimecres des del 22 de Gener del 2014 fins el 28 de Maig de 17:30h a 19:30h a l'Escola Restauració Santa Coloma.

Continua llegint

Curs de cuina al buit [FINALITZAT]

Grameimpuls obre la inscripció per al curs de cuina al buit, adreçat a professionals de la restauració. Hi anirà a càrrec de Francesc Armengol del restaurant Ca N'Armengol i de Victor Quintillà del restaurant Lluerna. Les classes es faran els dies 1, 2, 8 i 9 d'Octubre 2013 (de 17.30 a 19.30) a l'Escola Restauració Santa Coloma. El preu és de 20€ (preu subvencionat).

Continua llegint

Curs de cuina xinesa [FINALITZAT]

Grameimpuls obre la inscripció per al curs de cuina xinesa, adreçat a professionals de la restauració. Hi anirà a càrrec de Chenqui Wang, propietària del restaurant Out Of China i del seu cap de cuina, Qin Mao Gao. Les classes es faran els dies 7, 8, 14 i 15 de maig (de 17.30 a 19.30) a l'Escola de Restauració de Santa Coloma. El preu és de 90€.

Continua llegint

Podria interessar-te...